Meteorologie Soluții complete pentru întreaga gamă de măsurători

Servind de mai bine de 80 de ani domeniul observațiilor meteorlogice, Vaisala furnizează gama completă de sisteme de observație satisfăcând cele mai ridicate exigențe.

Sisteme complete de observații

Fie că aveți nevoie de o singură stație, fie că doriți să construiți o întreagă rețea de observații, Vaisala furnizează tot ce este necesar în materie de sisteme meteorologice automate.
Vaisala AWS310 este o soluție completă de măsurare și transmisie a datelor, incluzând o gamă extinsă de traductori, sistemele mecanice de fixare (catarg, ancore, etc.) și sistemele de alimentare – tot ce este necesar pentru a începe imediat după punerea în funcțiune să efectuați măsurători meteorologice precise și fiabile.

Detalii

Sisteme de radiosondaj

Radiosondele Vaisala RS41 în combinație cu sistemul de sondaj DigiCORA® MW41 introduc noi standarde atât în tehnologia încorporată cât și în ușurința în utilizare. Numeroasele îmbunătățiri, rezultate ale  cercetării continue dar și ale calității, experienței și inovației – oferă clienților RS41 și MW41 eficiență în fiecare etapă a procesului de radiosondaj.

Detalii

Radare meteo

Alături de dumneavoastră în toate fazele proiectului, de la planificarea rețelei la livrare și instalare urmate de instruirea personalului pentru exploatare și întreținere, Vaisala vă pune la dispoziție întreaga experiență și cunoștințele liderului mondial în domeniul meteorologiei.

Detalii