Aplicatii Maritime Vaisala oferă o gamă largă și flexibilă de stații automate, senzori și echipamente destinate aplicațiilor maritime.

Vaisala oferă o gamă largă și flexibilă de stații automate, senzori și echipamente destinate aplicațiilor maritime si offshore. Calitatea și disponibilitatea datelor sunt asigurate prin adaptarea sistemelor de măsurare și a celor de monitorizare la cerințele specifice și la condițiile locale.

Sisteme de observații maritime și offshore

Vaisala are o tradiție de zeci de ani în furnizarea de soluții pentru observațiile meteo maritime și offshore. Sistemele Vaisala sunt utilizate ca parte integrantă a Sistemelor de monitorizare a mediului și a sistemelor de observații de pe Helideck. Produsele și sistemele oferite satisfac standardele de bază din domeniu (CAP 437 și NORSOK N-002), respectând în același timp și cerințele ICAO și recomandările OMM.

Detalii
offshore

Sisteme onshore

Specificul fiecărui port determină care anume parametri urmează să fie monitorizați. Măsurarea fiabilă și precisă a vizibilității a direcției și vitezei vântului sunt esențiale nu numai pentru operațiunile portuare, dar și pentru activitățile de la cheu. În plus, dintr-un sistem modern pot face parte deteminările oceanografice cum ar fi perioada și înălțimea valurilor, nivelul mării și salinitatea. Rezultatul final este siguranța sporită și continuitatea operațiunilor portuare.

Detalii
onshore

Instrumente de uz naval

Îmbunătățirea performanțelor echipamentelor de la bord minimizează timpul de nefuncționare al utilajelor și maximizează eficiența energetică, rezultând în economii de costuri. Monitorizarea motoarelor, a lubrifierii, a sistemelor hidraulice și a aerului comprimat prin utilizarea instrumentelor precise și stabile de măsurare Vaisala ajută la maximizarea performanțelor mașinilor.

Detalii
instrument