Orice parametru meteorologic doriți să măsurați, avem o soluție

Oferta noastră:

Traductori, sisteme de observație complete și soluții la cheie

Integrăm sisteme de observații profesionale în domeniile aviației, meteorologiei, agrometeorologiei, calității aerului sau a observațiilor oceanografice de la furnizori de primă clasă selectați pentru calitatea, fiabilitatea și performanțele produselor acestora.

Aplicații software dedicate observațiilor meteorologice și de mediu

Știm că valoarea datelor pe care un sistem de observații le generează depășește în timp însăși valoarea inițială a acestuia. Aplicațiile dezvoltate de noi asigură calitatea și integritatea acestor date, permițând colectarea, afișarea, stocarea și distribuția acestora.

Proiectare, instalare, punere în funcțiune și mentenanță

Furnizăm servicii complete pe întreg ciclul de viață al sistemelor de observații livrate. Asigurăm proiectarea, instalarea, punerea în funcțiune și mentenanța acestora, inclusiv instruirea utilizatorilor pentru operare și întreținere.

Despre noi, pe scurt:

STARCKROM TEHNOLOGII S.R.L. a devenit în decursul a peste 20 de ani, în calitate de partener Vaisala pentru România, furnizorul rețelelor meteorologice ale organismelor specializate cum ar fi: Administrația Natională de Meteorologie, Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA R.A., Ministerul Apărării Naționale – aviație, artilerie și marină, Autoritatea Navală Română și Romsilva. Activitățile firmei au fost extinse și în alte țări cum ar fi Republica Georgia și Maroc.

 

Integrăm în sistemele livrate și alte echipamente de la furnizori de primă clasă selectați pentru calitatea, fiabilitatea, performanțele și suportul oferit produselor.

 

Societatea a implementat și menține un sistem certificat de management al calității corespunzator standardului ISO9001 – 2015.

Terminăm ceea ce începem 0
Nu facem rabat de la calitate 0
Nu depășim bugetul 0