Având o experiență de peste 20 de ani în domeniul meteorologiei profesionale, vă vom ajuta să găsiți cele mai bune soluții pentru:

Consultanță, site survey și proiectare sisteme de observații 

Puteți conta pe experiența și cunoștințele noastre pentru analiza siturilor (site survey), proiectarea, furnizarea componentelor, integrarea și configurarea de sisteme de monitorizare a parametrilor meteorologici, agrometeorologici, hidrologici și de mediu care oferă cele mai bune soluții din punct de vedere al satisfacerii cerințelor de performanță dar și al eficienței costurilor de achiziție, instalare, operare și întreținere.

 

Fie că doriți să monitorizați parametrii unui proces industrial sau să supravegheați din punct de vedere meteorologic o arie oricât de extinsă, vă vom oferi soluția de care aveți nevoie.

CONTACTAȚI-NE
Oilrig

Instalare, configurare și integrare

Asigurăm instalarea, punerea în funcțiune și integrarea sistemelor de observații furnizate, inclusiv instruirea utilizatorilor pentru întreg ciclul de viață al echipamentelor. Beneficiind de personal autorizat propriu putem asigura inclusiv servicii de lucru la înălțime și de montaj subacvatic, fiind capabili să oferim soluții la cheie pentru sisteme meteorologice, hidrologice, urbane sau industriale.

 

Proiectăm și fabricăm de asemenea elementele necesare integrarii sistemelor și adaptării acestora la cerințele specifice ale fiecărui client și proiect, cum a fi lucrări civile, confecții metalice, realizare de panouri de alimentare, protecție și automatizare, inclusiv montaje electronice și senzori specifici proiectului.

CONTACTAȚI-NE
Underwater

Mentenanță, upgrade și reparații

Având un contract de întreținere ne asigurăm că senzorul sau sistemul dvs. Vaisala este în cea mai bună formă oricând aveți nevoie de el. Un astfel de contract acoperă întregul ciclu de viață al echipamentului dvs. și include asistență tehnică prioritară, monitorizarea permanentă a funcționării și multe altele.

 

Contractele de mentenanță includ în mod obișnuit:

  • Asistență tehnică prioritară prin e-mail sau telefon,
  • Verificarea și întreținerea preventivă la locul de instalare sau la centrul de service Vaisala
  • Livrare rapidă a pieselor de schimb pentru a reduce timpul de indisponibilitate a echipamentului
  • După caz – garanție extinsă, reparația și înlocuirea la centrul de service Vaisala
CONTACTAȚI-NE
Vaisala_repair